Fotoboek

  Jouw levensverhaal in een fotoboek?
Dat kan ook bij Famart. Want ik word blij als ik mensen kan helpen met hun fotoalbum van bestaande foto's met het levensverhaal wat daarmee wordt verteld. Dus wil je een persoonlijk eigen fotoalbum laten maken? Dan ben je hier aan t juiste adres. 


  Zoveel foto's? Ik help jou!

Er kan een fotoboek gemaakt worden rondom een belangrijk thema, zoals trouwerij of bij overlijden. Ook is het mogelijk om juist een levensverhaal uit te beelden in het boek aan de hand van foto's, maar ook met andere belangrijke symbolen of korte teksten. Ik help jou bij het uitzoeken, sorteren en rangschikken om tot een mooi en passend geheel te komen.


  Schoenendozen met herinneringen
Zoek de schoenendozen met foto's op, dan gaan we aan de slag. Een fotoboek laten maken: Dit is een kostbaar en waardevol proces waar we veel tijd een aandacht aan zullen besteden. Er is veel ruimte om je levensverhaal te vertellen en ondertussen maken we daar een fotoboek van wat precies aansluit bij jouw wensen en uitstraling.

  Kwaliteit en aandacht
De kwaliteit van de het boek en het papier zoals ook het formaat en het aantal pagina's worden in het ontwerpproces besproken en gekozen. Een levensverhaal-fotoboek van Famart is te realiseren vanaf € 1.543,- Natuurlijk kan ik een vrijblijvende offerte voor je samenstellen om een fotoboek te laten maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Aanvragen kan via het contactformulier. 

Kortom, jouw levensverhaal niet op een doek, maar in een boek.
Zullen we afspreken? Wat zijn je wensen? Laat het me weten via Contact

Powered by webXpress