Elisabeth

...... dat ben ik!
 


Creatieve brein
Aangenaam kennis te maken en fijn dat je een kijkje komt nemen in de wondere wereld van Famart! Ik ben Elisabeth, de bedenker en het creatieve brein achter Famart. Ik ben in Brabant geboren op Valentijnsdag 1975, in de buurt van Tilburg. Momenteel woon ik in Zuidhorn, Groningen, met mijn gezin. Familie is voor mij een van de belangrijkste dingen ter wereld. Elk moment met mijn gezin en familie koester ik en zij zijn ook een van de redenen dat ik ben begonnen met Famart.

Inspiratiebron & Sfeer
Naast dat zij mijn grootste inspiratie zijn, ben ik in mijn werk als ontwerper altijd erg creatief bezig geweest. Ik werkte op een stylingafdeling bij een bedrijf dat tassen ontwerpt en maakte elk jaar een collage met de kleuren en trends voor komend seizoen. Heerlijk vond ik dat knippen en plakken. Daar werd ik echt blij van, de collages maken. Als grafisch vormgever maakte ik ook kaarten voor geboorte en bij overlijden in deze stijl. Later ben ik dat gaan toepassen bij webdesign, dat ik websites maakte met collages op de achtergrond.

XXL-collages
Op den duur werden flyers, postkaarten en webdesign me te klein om alle mooie beelden in te kunnen verwerken en toen ben ik XXL gegaan. Écht XXL. En zo is Famart ontstaan. De formaten van collages van Famart liggen zo rond de 2 bij 2 meter. XXL, zoals ik al zei. Een samensmelting van herinneringen gebundeld in één werk.

Xtra informatie
Daarnaast geef ik workshops om Famart-collages te maken
>> meer informatie Famart-workshop

X
Op 4 januari 2018 stond Famart in het Dagblad van het Noorden
>> graag nalezen? klik hier
X
Ook in 2016 stond er een mooi artikel over Famart in de Streekkrant
>> meer lezen over Famart in de media


Powered by webXpress